streda 21. augusta 2019

Benefity poisťovne UNION o ktorých ste možno nevedeli.

Slobodná voľba zdravotnej poisťovne je jedným zo základných práv pacientov, občanov a poistencov. Ak chcete zmeniť zdravotnú poisťovňu môžete tak urobiť len jedenkrát za rok. 

Ak sa chcete stať poistencom novej zdravotnej poisťovne od 1. januára 2022, musíte tak urobiť najneskôr do 30. septembra 2021.

Posielam benefity poisťovne UNION o ktorých ste možne nevedeli:
  1. Dentálny balík – príspevok vo výške 100 eur ročne pre dospelých aj deti na dentálnu hygienu, korunky, mostíky a podobne. Podmienkou je absolvovanie preventívnej prehliadky u stomatológa v predchádzajúcom roku.
  2. Príspevok na očkovanie proti ovčím kiahňam, pneumokokovej infekcii, hepatitíde typu A a B (aj samostatne proti hepatitíde typu A), proti infekcii HPV, kliešťovej encefalitíde a meningokokom. V plnej výške hradí očkovanie proti chrípke.
  3. Príspevok na plávanie 30 eur pre bábätká, poukážka na nákup dojčenských potrieb a monitor dychu na pol roka zadarmo.
  4. Mobilná aplikácia VšZP s praktickými funkciami, e-Ordinácia – elektronická komunikácia pacienta so svojim všeobecným lekárom.
  5. Licencovaná pôrodná asistencia.
  6. Vitamínový balíček pre darcov krvi.
  7. Príspevok na okuliarové rámy pre deti do 12 rokov v sume 10 eur.
  8. Príspevok na test potravinovej intolerancie v sume 70 eur.
  9. Test okultného krvácania pre včasnú diagnostiku rakoviny čreva a konečníka už od 40. roku života, cytologické vyšetrenie steru z krčka maternice už od 18 rokov, nadštandardné vyšetrenie u urológa a iné vyšetrenia nad rámec zákona.
  10. Úhrada CRP vyšetrenia na zistenie nutnosti podania antibiotík u všeobecného lekára pre dospelých.
  11. Aplikácia Domáci doktor – do jednej minúty dokáže užívateľov rýchlo zorientovať a poradiť im, ako riešiť svoj zdravotný problém.
  12. Zľavy na kúpele, wellness, optiky, cestovné poistenie, povinné zmluvné poistenie. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára